Siisti ja järjestetty keittiö on yksi eniten kodin arkea helpottavista asioista, onhan keittiö yleensä kodin käytetyin tila.  Keittiö tulee kuntoon, kun sen astiat ja ruokatavarat inventoidaan kippo, purnukka ja puurohiutalepaketti kerrallaan ja turhista luovutaan. Työtasoille tulee jälleen tilaa laittaa ruokaa ja leipoa!

Keittiöissä on usein valtava määrä astioita ja monenlaisia työvälineitä raastimista pihvinuijiin ja  juustonapeista omenanlohkojiin. Erilaisia koneitakin voi olla kertynyt keittiöön tusinakaupalla; kaapeista voi löytyä jo unohtunut pastakone, leipäkone tai useampia malleja blendereitä ja sauvasekoittimia.  Kuitenkin monet tarvikkeista lojuvat laatikoiden pohjilla ja kaappien takanurkissa vuosikausia käyttämättöminä. Alunperin elämää helpottamaan tarkoitetuista härpäkkeistä onkin tullut tilan tukkijoita ja ahdistusta aiheuttavaa paljoutta.

Keittiöissä voi olla myös keittokirjoja kokonaisina sarjoina ja laatikkokaupalla reseptejä ruutupaperille käsin kirjoitettuna tai lehtileikkeinä. Kuitenkin inspiraation iskiessä useimmissa kodeissa on jo vuosien ajan ollut netti tärkein  – ja nopein – reseptien lähde.

Keittiön kevennysprojektissa käydään läpi ruokatavarat ja mausteet ja poistetaan vanhentuneet elintarvikkeet. Keittiön kaapistojen ja laatikoiden sisällöt inventoidaan ja karsitaan – paljouden tilalle tulee selkeys!

Keittiön raivausprojektin yhteydessä saadaan usein samalla luotua arjen toimintoja aiempaa paremmin palveleva järjestys, josta tavarat on helppo löytää ja ottaa esiin. Toimiva keittiö on arjen pelastus!

Keittiön kevennys voi olla myös palvelus omalle terveydelle ja ravitsemustilalle. Siisti ja väljä keittiötila innostaa laittamaan ruokaa sen sijaan, että aterioiden valmistaminen olisi vain einespizzojen pikaista lämmittämistä. On ilo saada keittiö kuntoon!

Raivattavat kaapit, laatikot ja hyllyt voivat toki sijaita vaikka eteisessä tai olohuoneessa. Järjestämispalvelu on räätälöitävissä täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.