Kodin Kevennyksen palvelutarjontaan kuuluu myös stailauspalvelu. Palvelu sopii niin asuntoaan myyville yksityisille ihmisille, kuin kiinteistönvälittäjillekin. Stailauspalvelua kannattaa hyödyntää myös Airbnb-toiminnassa niin aloitusvaiheessa, kuin jo pidempään jatkuneessa vuokrauksessakin.

Stailauspalvelu nostaa asunnosta sen parhaat puolet esiin ja kokonaisuus selkiytyy. Stailaamalla myytävä asunto edustuskuntoon saadaan siitä ostajia houkutteleva ja myynti nopeutuu.

Myyntistailaus voidaan toteuttaa Kodin Kevennyksen stailauskalusteilla ja pienesineillä, tai kokonaan asukkaan omilla kalusteilla ja tavaroilla – tai näiden yhdistelmällä. Hyvin stailattu on puoliksi myyty!

Onko sinulla ylimääräinen huone tai asunto, jonka vuokrausta olet harkinnut vaikkapa Airbnb:n kautta, mutta idean toteutus on jäänyt takkuamaan? Kodin Kevennyksen stailauspalvelu nopeuttaa vuokraustoiminnan aloitusta ja helpottaa tietäsi uusiin tulovirtoihin.

Jos olet jo pidempään vuokrannut asuntoa Airbnb:n kautta, voi stailauspalvelu olla helppo tapa raikastaa vuokrattavan asunnon yleisilmettä. Hyvällä stailauksella vuokrattavasta kohteesta saa massasta positiivisesti erottuvan ja vuokraajia paremmin houkuttelevan.

Kodin Kevennyksen stailauspalvelupakettiin voidaan sisällyttää myös ammattivalokuvaajan ottamat edustavat myyntikuvat kohteesta.

Lisätiedot ja hintatiedustelut soittamalla 040 533 55 36 tai sähköpostilla osoitteeseen info@kodinkevennys.fi