Vaatekaappi täynnä vaatteita, mutta ei siltikään mitään päällepantavaa?

Vaatekaaos aiheuttaa stressiä: se saa hermot kiristymään ja verenpaineen nousemaan. Vaatteiden järjestäminen ja karsiminen pelastaa kiireiset arkiaamusi ja vähentää stressitasoa!

Kun vaatteita on paljon, voi todella olla tilanne, ettei vaatekaapista löydy päällepantavaa – paljoudesta kun on vaikea hahmottaa ja löytää yhteensopivia asuja. Pursuava vaatekaappi tarkoittaa useimmiten myös sitä, että vaatteiden joukossa on paljon niitä vaatteita, joista aika on ajanut ohi, jotka ovat väärän kokoisia tai muuten hankalia käytössä. Vaatteiden järjestäminen yksin voi tuntua ylivoimaiselta urakalta. Vaatteiden järjestäminen yhdessä ammattijärjestäjän kanssa on helppo ja nopea ratkaisu ongelmaan!

Vaatekaaos kesyyntyy yhdessä ammattilaisen kanssa mutkattomasti ja järjestelmällisesti. Vaatekaapin sisältö käydään yhdessä läpi paita, neule ja housupari kerrallaan. Inventoidaan ja lajitellaan vaatteet ja karsitaan samalla joukosta pois rikkinäiset, väärän kokoiset ja ne, jotka syystä tai toisesta eivät enää aikoihin ole päätyneet käyttöön.  Karsitaan kaikki turha pois. Pyritään siihen, että vaatekaappiin jäisi vain lempivaatteita!

Ammattijärjestäjän avulla koko vaatesäilytyksesi on hyvässä ja selkeässä järjestyksessä. Lopputuloksena vaatekaappi on ilmavampi ja sieltä on helppo löytää sopivaa päällepantavaa. Järjestetty vaatekaappi on ilo avata!

Tiesitkö, että vaatteita kannattaisi säilyttää kodissa mahdollisimman lähellä sitä paikkaa, missä ne pestäänkin?

Vaatteiden järjestäminen lapsiperheessä

Vaatekaaoksen ja eteisen kenkämeren ei tarvitse olla lapsiperheen normitila! Siisti eteinen ja selkeä vaatesäilytys on mahdollinen myös lapsiperheissä. Ratkaisu on ennen kaikkea karsiminen, vähentäminen ja  turhan poistaminen. Lisäksi tarvitaan yksinkertaisia säilytysratkaisuja, jotka ovat lastenkin helposti käytettävissä. Ammattijärjestäjä auttaa selättämään eteisen vaatekaaoksen ja taltuttamaan lattialla vellovan kenkämeren.

Vuodenaikojen vaihtumiset ovat lapsiperheissä melkoisen vaaterumban aikaa. Sesongin vaihtumiseen kannattaakin pyytää ammattijärjestäjä avuksi. Käydään yhdessä läpi vaikka koko kodin vaatesäilytys ja tehdään siitä mahdollisimman helppokäyttöinen ja yksinkertainen!

Ammattijärjestäjä voi helpottaa lapsiperheen vaaterumbaa auttamalla myös lasten pieneksi käyneiden vaatteiden läpikäymisessä ja lajittelussa. Kodin Kevennyksen kuljetuspalvelua voi hyödyntää lastenvaatteiden kuljettamiseksi jälleenmyyntiin. Pääkaupunkiseudulla on useita eri yrityksiä, jotka myyvät  käytettyjä lastenvaatteita vaikka täyden palvelun pakettina.

Ninyes

Emmy

Kidia

Vaatteiden järjestäminen on myös pyykkihuoltoa

Kasaantuuko kotiin likaisten ja puhtaiden pyykkien vuoria? Vaatteiden järjestäminen on myös pyykkihuoltoa. Ammattijärjestäjän avulla pyykkivuoret kukistuvat ilman stressiä.  Ammattijärjestäjäpalvelua voi käyttää apuna koko kodin pyykkihuollossa: voit ulkoistaa vaatteiden pesun, kuivatuksen, viikkauksen ja silityksen ammattijärjestäjälle.

VINKKI: Kodin Kevennyksen palvelulahjakortilla voit helpottaa sinulle läheisen lapsiperheen arkea!

Hinnasto

Viesti Tarjalle!

Kuljetus- ja noutopalvelu pesulasta

Kodin Kevennyksen pakettiauto voi kuljettaa pyykkiä pesulaan tai noutaa pesulasta puhdasta pyykkiä. Mattojen pesulassa pesettämisestäkin tulee kuljetuspalvelun avulla simppeli projekti.