Oletko kyllästynyt epämääräisiin lehti- ja paperikasoihin, joista on vaikea löytää etsimääsi?
Jatkuva etsiskely on ajanhukkaa! Papereiden karsiminen ja hyvä järjestys säästää aikaa, vaivaa ja hermoja.

Tuntuuko työn aloittaminen kuitenkin jo ajatuksenakin uuvuttavalta? Se ei ole ihme, sille papereiden läpikäynti onkin yksi haastavimmista järjestämiskohteista. Jokainen arkki kun vaatii keskittymistä ja päätöksentekoa. Ja päätöksenteko on juuri se, joka vie hurjasti energiaa. Ammattijärjestäjän kanssa yhteistyössä paperikaaoskin on kuitenkin selätettävissä. Työ voidaan paloitella sopivankokoisiksi eriksi ja tauottaa urakkaa voimavarat ja keskittymiskyky huomioiden. Käydään yhdessä läpi ja lajitellaan kerääntyneet lehti- ja paperikasat, sekä mapit ja arkistot – karsitaan tarpeettomat paperinkeräykseen ja hävitetään tietosuojaa tarvitseva materiaali turvallisesti.

Jos arkistointi on aiemmin ontunut, niin nyt voimme luoda yksinkertaisen ja helppokäyttöisen systeemin avuksesi. Tämän projektin jälkeen tärkeät paperit on helppo pitää ojennuksessa ja ne löytyvät aina tarvittaessa!

Työhuoneen tai työtilan järjestämispalvelu soveltuu niin yksityisiin koteihin, kuin yrityksillekin. Kysy rohkeasti lisää!