Kellari, varasto, ullakko tai autotalli täpötäynnä tavaroita, joihin kukaan ei ole vuosikausiin koskenut? Nyt on hyvä aika aloittaa varaston tyhjennys! 

Kellarikomerot, ullakot ja vintit muodostuvat helposti unohdettujen tavaroiden hautausmaiksi. Ne ovat vain passiivisesti käytössä olevaa tilaa, joihin säilötyt tavarat ovat kirjaimellisesti poissa silmistä – poissa mielestä. Varastotiloissa voikin olla koko perheen turhiksi jääneitä tavaroita monen vuosikymmenen ajalta kasautuneina sedimentteinä. On voitu säästää lasten vauva-aikojen vaatteet, lelut ja nuorison sarjakuvalehdet. Varastoon on voitu hillota vanhoja rikkinäisiä kodinkoneita ja muuta tekniikkaa, josta aika on ajanut ohi jo kauan sitten. Urheiluvälineitäkin voi olla tallessa parilta, kolmelta eri vuosikymmeneltä. Vanhat patjat ja peitot, verhot ja koristetyynyt ovat nekin voineet päätyä nuokkumaan varaston seinänvieruksille turhan panttina.

Tavaramäärä varastotiloissa kertyykin usein niin suureksi, että tilan tyhjentäminen ja raivaaminen voi tuntua yksin aivan ylivoimaiselta urakalta. Ammattijärjestäjän kanssa raivausprojekti etenee kuitenkin ripeässä tahdissa ja säästää aikaa ja voimavaroja!

Varaston tyhjennys on usein järkevää myös taloudellisesti. Jos luovut turhien tavaroiden säilyttämisestä, voit säästää juoksevissa kuluissa hankkiutumalla eroon maksullisista varastotiloista. Kukkaronnyörejä on turha kiristää maksamalla sellaisten tavaroiden säilyttämisestä, joita kukaan ei käytä, eikä kaipaa.

Ylimääräisten varastotilojen vuokrakulut voivat vuositasolla olla suuria. Jos varasto maksaa kuukaudessa 75€ – maksaa se vuodessa 900€! Ovatko varastossa säilytetyt tavarat sen arvoisia? Voisiko tuon varastointiin kuluvan rahasumman käyttää paremmin?

Kodin Kevennyksen oma kuljetuspalvelu kuljettaa pakettiautolla isojakin esineitä, kuten huonekaluja niin lahjoituskohteisiin, kuin Sortti-asemallekin. Jos on tarvetta erityisen suurten tavaramäärien poiskuljettamiseen, voi Kodin Kevennyksen ammattijärjestäjä auttaa esimerkiksi vaihtolavan järjestämisessä.

Pääkaupunkiseudulla on helppo kierrättää jätteet

Nyt on hyvä aika käynnistää varastotilojen raivausprojekti! Ota rohkeasti yhteyttä Tarjaan! Yhdessä ammattijärjestäjän kanssa toteutettuna projekti on valmis nopeammin, kuin olisit uskonutkaan.

Viesti Tarjalle tästä