Vaatekaappi täynnä vaatteita, mutta ei siltikään mitään päällepantavaa?

Vaatekaaoksen kesytät yhdessä ammattilaisen kanssa nopeasti ja järjestelmällisesti. Inventoidaan ja lajitellaan vaatteet ja karsitaan samalla joukosta pois rikkinäiset, väärän kokoiset ja ne, joista aika on jo ajanut ohi.  Käydään yhdessä läpi vaikka koko kodin vaatesäilytys ja tehdään siitä mahdollisimman helppokäyttöinen ja yksinkertainen.

Tiesitkö, että vaatteita kannattaisi säilyttää kodissa mahdollisimman lähellä sitä paikkaa, missä ne pestäänkin?

Lapsiperheen arkeen helpotusta

Ammattijärjestäjä voi helpottaa lapsiperheen vaaterumbaa auttamalla lasten pieneksi käyneiden vaatteiden läpikäymisessä ja lajittelussa.  Eteisen vaatekaaos vuodenaikojen vaihtuessa selättyy myös helposti ammattijärjestäjän avulla.

Kasaantuuko kotiin likaisten ja puhtaiden pyykkien vuoria? Ammattijärjestäjän avulla pyykkivuoret kukistuvat ilman stressiä. Ammattijärjestäjäpalvelua voi käyttää apuna koko kodin pyykkihuollossa: voit ulkoistaa vaatteiden pesun, kuivatuksen, viikkauksen ja silityksen ammattijärjestäjälle.

VINKKI: Kodin Kevennyksen palvelulahjakortilla voit helpottaa sinulle läheisen lapsiperheen arkea!

Kuljetus- ja noutopalvelu pesulasta

Kodin Kevennyksen pakettiauto voi kuljettaa pyykkiä pesulaan tai noutaa pesulasta puhdasta pyykkiä. Mattojen pesulassa pesettämisestäkin tulee kuljetuspalvelun avulla simppeli projekti.