Muutto käy kätevästi ammattijärjestäjän avulla. Lähestyvä muutto on oiva tilaisuus karsia turhat tavarat jo etukäteen ja samalla helpottaa varsinaisen muuttopäivän työmäärää. Tavaroiden karsiminen kannattaa aloittaa jo ainakin kuukautta ennen muuttoa käymällä läpi varastotilat; kellari, vintti, tai ullakko. Ammattijärjestäjän avulla tavaroiden läpikäynti on tehokasta ja nopeaa. Ammattijärjestäjä myös  pakkaa muuttolaatikot niin varastotiloissa, kuin vanhassa kodissasikin. Karsitaan samalla yhdessä tavarat, joita et uuteen kotiisi halua enää raahata.

 

Uudessa kodissasi ammattijärjestäjä auttaa purkamaan muuttolaatikot kanssasi. Tämän helpommin muutto ei voi sujua! Säästät aikaa, vaivaa, rahaa ja hermoja, kun muutto toteutuu rivakassa aikataulussa, eivätkä purkamattomat muuttolaatikot jää seisomaan uuden kodin nurkkiin kuukausiksi.

 

Kodin Kevennyksen muuttopalveluun voidaan liittää myös kuljetuspalvelu pakettiautolla. Tuolloin ammattijärjestäjä lastaa autoon ne tavarat, joista asiakas on luopunut ja kuljettaa ne asiakkaan valitsemaan lahjoituskohteeseen ja/tai Sortti-asemalle.