Kodin Kevennys kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Kodin Keventäjän työ oikeuttaa siis asiakkaan saamaan omassa verotuksessaan KOTITALOUSVÄHENNYKSEN.

KOTITALOUSVÄHENNYS ON VUONNA 2018 PERÄTI 50% AMMATTIJÄRJESTÄJÄN TYÖN HINNASTA.

-Omavastuu 100€ ja enimmäismäärä 2400€/henkilö

-100€ omavastuu on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, mutta omavastuu vähennetään vain kerran

-Puolisoiden maksimivähennys yht. 4800€/vuosi

-Kotitalousvähennyksen voi saada luonnollinen henkilö, jolle Kodin Kevennys tekee järjestämistyötä asunnossa tai  vapaa-ajan asunnossa. Kotitalousvähennyksen saa myös järjestämistyöstä, joka tehdään samassa rakennuksessa asunnon kanssa olevassa varastossa, kellarissa, ullakolla tai autotallissa. Kotitalousvähennyksen voi saada, jos teettää tavanomaista kotitaloustyötä myös vanhempien, tai isovanhempien kodissa.

-Kotitalousvähennys tehdään suoraan ansio- tai pääomatuloista määrätyistä veroista! Tämä on merkittävä etu kotitalousvähennyksen saajalle, sillä useimmat muut vähennykset tehdään ansiotuloista, jolloin rahallinen vaikutus on vähäisempi.

-Kotitalousvähennyksen ilmoittaminen verottajalle käy helposti verkossa

-Tiedot kotitalousvähennyksestä voi lisätä myös paperiselle veroilmoituslomakkeelle ja täyttämällä liitelomakkeen 14A, B, C.

-Lisätietoja vero.fi